Skip to content

Mits de coronacijfers blijven dalen, mag de bibliotheek op donderdag 20 mei weer open!

16 mei 202151 second read

We zijn al 21 weken onderweg met de alternatieve dienstverlening en het einde is in zicht! We zijn op dit moment nog niet op de hoogte van de maatregelen die we zullen moeten treffen. Dat horen we in de loop van de dagen. Houd onze socials en website obvw.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wij zijn klaar om open te gaan!

Bibliotheek Voorschoten zoekt vrijwilligers

Als vrijwilliger ondersteun je onze vaste krachten met het verzamelen en opruimen van boeken, helpen van onze leden en bezoekers met allerhande bibliotheekvragen en hen bovenal gastvrij ontvangen. Geen dag is hetzelfde in de bibliotheek!

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken? Wij zoeken iemand voor in Bibliotheek Voorschoten voor de dinsdagmiddag (even weken) van 13.30 uur tot 17.30 uur en voor de vrijdagmiddag (oneven weken) van 13.00 uur tot 17.45 uur. Heb je interesse? Neem dan even contact op met Nicole ten Thij (Manager Bedrijfsvoering). Telefonisch in Voorschoten 071-5615678 of Wassenaar 070-5113397. Per e-mail n.tenthij@obvw.nl

Vrijwilligers gezocht

Tags

20 meiBibliotheekOBVWOpenstellingVoorschotenVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top