Skip to content

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Bella Schoonmaak

21 mei 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand mei is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Leon Borsboom van Bella Schoonmaak. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Bella Schoonmaak en jouw rol binnen deze organisatie
Leon: Ik ben de eigenaar van dit van oorsprong Wassenaars schoonmaakbedrijf wat 40 jaar gelden is opgericht door mijn vader.
Mijn rol is, met mijn medewerkers, het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten en een zo’n goed mogelijke (schoonmaak)dienst te leveren.

Hoe zie jij de toekomst van Bella Schoonmaak?
Leon: De toekomst ziet er gewoon goed uit. Wij moeten wel kwaliteit leveren en flexibel blijven, dat is onze kracht! Als je jouw personeelsbestand hetzelfde kunt houden en continuïteit in de werkzaamheden zorgt dat voor rust bij de klanten. Dan blijven je klanten tevreden.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Bella Schoonmaak van kennen?
Leon: Bella Schoonmaak is sinds jaar en dag sponsor van Blauw-Zwart. Ik ben al bijna 50 jaar spelend lid van deze mooie voetbalclub uit Wassenaar. Ik ben als 6-jarige begonnen en ik ben zelf nog steeds een fanatiek voetballer van de veteranen 1. Ik doe ‘ondersteunend’ mee en ben behulpzaam bij diverse activiteiten op de club, waaronder het veteranentoernooi.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Leon: Sporten is, over het algemeen, gezond. Voetbal is, buiten mij werk, een heerlijke afleiding met de drie helften. Sinds corona ben ik met een aantal spelers van de Vets 1 tweewekelijks fietsritjes aan het maken van rond de 60 kilometer.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Leon: Vele handen maken licht werk. Dus dat de ouders en spelers van onze club helpen met diverse taken die er zijn zoals o.a. kantinediensten, trainingen enzovoort is niet meer dan normaal. Verder hoop ik dat Blauw-Zwart 1 de Wassenaarse identiteit houdt en dat ze zich in de top van de derde klasse kunnen vestigen in het aankomend seizoen.

Tags

Bella SchoonmaakBlauw-ZwartSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top