Skip to content

Mensen maken Wassenaar samen mooier

21 mei 20212 minute read

2021 is uitgeroepen tot “Nationale Jaar Vrijwillige Inzet”. Dit jaar laten wij in deze rubriek mensen aan het woord met verschillende achtergronden. Want samen maken we Wassenaar mooier!

Remi Noordover staat symbool voor de vrijwilliger met een beperkte beschikbare tijd. Met een eigen bedrijf op het gebied van grafische vormgeving (Grafic Square), een gezin met kleine kinderen en regelmatig sporten is het niet altijd de mogelijk om ook nog veel vrijwilligerswerk te doen. Daarom probeert Remi hierin een goede
balans te vinden, want ook het vrijwilligerswerk vindt hij belangrijk.

In het verleden vaak als vrijwilliger bij Blauw-Zwart op de toernooien en bij de jeugdteams. Ook stond Remi mede aan de basis van de “15 van Wassenaar”, al heel wat jaren succesvol, want hardlopen zit in zijn bloed of het in Wassenaar is of New York. Als het dagelijkse leven even wat drukker is, wordt het vrijwilliger zijn even op een lager pitje gezet. Maar is er weer wat ruimte dan komt de aandacht voor het vrijwilligerswerk naar boven. Vrijwilliger zijn hoeft geen dagtaak te zijn want je kunt het invullen naar jouw beschikbare tijd.

Daarom is het ook geschikt voor mensen die wellicht binnen hun actieve leven wat ruimte kunnen vinden om een steentje bij te dragen aan anderen binnen Wassenaar. “Het geeft mij in ieder geval voldoening om nieuwe mensen te ontmoeten, hun interesses te delen en daar waar mogelijk anderen te helpen. Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een klankbord, iets nieuws en mensen te ontmoeten.”

Wellicht dat jij door het verhaal van Remi geïnspireerd raakt en ook anderen wil helpen? Kijk dan op onze website voor
vacatures in alle soorten en maten: www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Ons kantoor is i.v.m. corona gesloten voor bezoekers. Wij zijn wel bereikbaar per email of telefoon.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T 06 15678510

Volg ons ook op Facebook

Tags

Nationale Jaar Vrijwillige InzetVacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top