Skip to content

Spreekuren op afspraak in de bibliotheek

23 mei 202156 second read

Je bent weer van harte welkom in onze bibliotheken, maar voor het bezoeken van onze spreekuren hebben we graag dat je vooraf een afspraak maakt.
Digitaal Spreekuur – Digitale vragen? Stuur je vraag in per e-mail aan digitaal@obvw.nl. Je kunt ook via e-mail een afspraak maken in Bibliotheek Voorschoten, waar onze vrijwilligers je verder helpen.

Formulierenbrigade – Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Taalspreekuur – Wil je beter Nederlands leren spreken? Maak een afspraak voor het Taalspreekuur op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Wassenaar of op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten via taal@obvw.nl.

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld – Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Online Juridisch Spreekuur – Stel jouw juridische vraag online op elk moment van de dag! Voorschotense advocate Frederike Werts, of Wassenaars notarieel jurist Mr. Tanneke den Hartog neemt dan per e-mail of telefonisch contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Tags

BibliotheekFormulierenbrigadeJuridisch spreekuurOBVWSpreekuur SchuldhulpmaatjeTaalspreekuurVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top