Skip to content
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

We hebben het gehaald!

23 mei 202159 second read

Nog maar 6 weken geleden zijn ze begonnen met de beginnerscursus Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag en vorige week hebben deze toppers het doel behaald: 25 minuten achter elkaar hardlopen. Na het behalen van deze mijlpaal gaan deze hardlopers nu gelijk door met hardlopen op weg naar het volgende doel namelijk deelnemen aan de 15 van Wassenaar op 10 oktober 2021.

Een uitdaging? Zeker! Maar samen met de andere hardlopers van Loopgroep de Wassenaarse Slag en onder begeleiding van de trainers is het zeker haalbaar!
Een van de lopers vertelt: “Elke les was weer even gezellig en een nieuwe uitdaging! Ik voel me veel fitter en kan de cursus echt iedereen aanraden”. Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. We beginnen weer op dinsdag 31 augustus 2021. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag ( www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

starttorunmei3

Tags

HardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top