Skip to content
Fotocredit: Theater Warenar

Kom naar de Subtropische afsluiter van een bizar Theaterseizoen

28 mei 20212 minute read

We hadden het niet meer verwacht, maar we kunnen toch nog één voorstelling uit ons Theaterprogramma aan u presenteren dit seizoen:
“Subtropique” van De Fransse Eijkel, twee komische talenten met een perfecte timing in één duo. Het wordt een kleurrijk, absurd en subtropisch spektakel op donderdag 10 juni om 20.15 uur in Theater Warenar.

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort.

Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheater-avond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Theater Warenar is al sinds oktober gesloten in verband met de lockdown rondom Covid-19. Eind september speelde de eerste en uiteindelijk enige voorstelling van het Theaterprogramma ‘20-’21 in een geheel opgeknapte Theaterzaal met een Coronaproof nazit in de eveneens opgeknapte foyer.
Alle voorstellingen daarna werden afgelast of verzet naar volgend seizoen. Het bracht een hoop werk met zich mee, dus stil heeft het Team niet gezeten. Dat nu dan toch de laatste voorstelling van het Theaterseizoen kan worden vertoond, maakt dat we dit seizoen samen met het publiek nog een beetje met gezelligheid kunnen afsluiten.

De start van de kaartverkoop voor Theaterseizoen ’21-’22 staat gepland op vrijdag 18 juni. Hierover later meer.

Kaarten voor deze bijzondere afsluiter op DONDERDAG 10 JUNI om 20.15u zijn te bestellen via de website: https://warenar.nl/programma/
Of via de mail: kassa@warenar.nl

Tags

CabaretDe Fransse EijkelTheater WarenarvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top