Skip to content

Maak zoveel mogelijk plekken zichtbaar rookvrij! (met video)

29 mei 202134 second read

GGD Haaglanden wil gemeenten en organisaties in de regio stimuleren hiermee aan de slag te gaan. Ook gemeente Wassenaar ondersteunt de Rookvrije Generatie. Op dinsdag 22 juni om 10.00u organiseert de GGD daarom een webinar waarin u praktische tips krijgt om dit te realiseren.

Tijdens dit webinar zullen er verschillende sprekers aan tafel zitten, onder andere verslavingsarts Robert van de Graaf, Indigo, Brijder, gemeente Midden-Delfland, Gezondheidsfondsen voor Rookvrij, ADO Den Haag en GGD Haaglanden.

U kunt zich direct aanmelden via de website van de GGD. Kijk voor meer informatie over de rookvrije omgeving op de website van de GGD.

Bekijk ook het filmpje met wethouder Inge Zweerts de Jong bij voetbalvereniging Blauw Zwart (vanaf 1:37)

{youtube}/QMwoKvai-OU{/youtube}

Tags

GGD HaaglandenRookvrijRookvrije ruimtenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top