Skip to content
Archieffoto.

Eerste koffieochtend in de Oosthof groot succes

1 juni 202155 second read

De eerste koffie ochtend in de Oosthof aan de dr curtiusstraat was een groot succes. Veel bewoners genoten niet alleen van de koffie maar ook van een heerlijk gebakje van bakker Kaptein. De bewoners vonden het ook geweldig om na lange tijd weer met elkaar in gesprek te kunnen gaan. 

Na de corona eenzaamheid was het goed om met oude en nieuwe dorpsgenoten van gedachte te wisselen. Als u dit ook leuk lijkt bent u van nu af aan iedere donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom. Daarnaast word maandag 7 juni weer gestart met de tekenlessen.

Als u hier belangstelling voor heeft kunt u zich aanmelden (er is echter wel een wachtlijst). Vanaf dinsdag 8 juni word er weer volop gestart met het handwerken

Voor overige activiteiten als bingo, rummicub en kaarten geldt dat zij pas kunnen starten als er vrijwiligers gevonden zijn die dit kunnen begeleiden en voor de consumpties kunnen zorgdragen.  Als het u leuk lijkt om gastheer/vrouw te zijn wilt u dit dan kenbaar maken. 

J. v Noort

Beheerder Oosthof

Tel. 06-22939509 Mail: jvnoort@wassenaar.nl

Tags

ActiviteitenKoffiedrinkenOntmoetingOntmoetingscentrum OosthofWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top