Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: NDZ

Stichting Nationale Dierenzorg is op zoek naar vrijwilligers!

2 juni 202142 second read

De nieuwbouw is gereed, het terrein nieuw aangelegd, de corona maatregelen versoepelen dus zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lekker buiten in de tuinen & groenvoorziening, of tussen de dieren in zowel het honden als katten asiel/pension, maar ook tussen onze senioren katten in de Seniorenclub en in het
team wat zich bezighoudt met het terrein onderhoud.

In totaal veel verschillende vrijwilliger vacatures, die u tegen kunt komen op onze Facebookpagina’s, bij ‘Den Haag Doet’ en uiteraard op onze websites www.ndz.nl onder het kopje organisatie/vacatures. Zowel voor Nederlands als Engels sprekenden. Wie weet zit er iets voor u bij en ontmoeten wij u binnenkort!

NDZ
Stichting Nationale Dierenzorg is een pension voor honden & katten, crèche voor honden, asiel voor honden & katten, seniorenclub voor honden & katten en 24/7 dierenambulances in de regio Wassenaar, Leidschendam-Voorburg.

Tags

Leidschendam-VoorburgNDZPensionStichting Nationale DierenzorgVrijwilligersVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top