Skip to content
Fotocredit: Wassenaar-Voorschoten marketing

Pop-Up Streekhuis ook in Wassenaar en Voorschoten

4 juni 20212 minute read

Sinds vandaag is binnen onze “Streek van Verrassingen” (Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg en Rijnsburg) weer het Pop-Up Streekhuis te zien. Een minihuisje op wielen dat de komende zes maanden reist. De plek biedt inspiratie voor (toevallige) bezoekers, maar is tegelijkertijd het zomerse onderkomen van tal van journalisten en influencers. “Wij zijn blij dat het streekhuisje ook in Voorschoten en Wassenaar komt en we hopen dat veel bezoekers uit de regio hierheen komen, om ons mooie groene gebied tussen kust en Vliet te bezoeken” zegt Maurits von Heijden van Wassenaar-Voorschoten marketing.

Van mobiele VVV tot media hotspot
Het Pop-Up Streekhuis is onderdeel van de campagne ‘Streek van Verrassingen’, een regiocollectief van bovenstaande steden en dorpen. De campagne wil regiobewoners activeren om de eigen omgeving te (her)ontdekken en ervan te genieten. Een “Streek van Verrassingen” en een zee aan mogelijkheden.
Het Pop-Up Streekhuis fungeert als reizende ‘VVV’. Bezoekers vinden er volop informatie, tips en inspiratie over en in de regio. Van fiets- en wandelroutes, tot leuke arrangementen en geheime plekken. Het ontdekken van de eigen streek is vooral erg verrassend, veilig en natuurlijk vertrouwd. Zo vinden bezoekers er het nieuwe regiomagazine Proef de Streek! met regiotips voor een dagje uit.

Daarnaast wordt het Pop-Up Streekhuis gebruikt om media uit Nederland, de eigen regio en Vlaanderen te laten overnachten. Vanuit hier ontdekken zij mooiste plekken in onze streek! “Elke genodigde krijgt een programma op maat. De één schrijft over culinaire hotspots, de ander over mooie vaarroutes”. Zo wordt een grote variatie aan activiteiten geboden met lokale ondernemers. Dit leidt tot meer bekendheid en bezoek.

Oegstgeest, Katwijk, Leiden, Voorschoten en Wassenaar

Het Pop-Up Streekhuis staat de komende tijd hier:
– 3 – 20 mei, Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest, Oegstgeest
– 20 mei – 3 juni, Jachthaven Marina Rijnsburg
3 – 24 juni, Duinrell Wassenaar
– 24 juni – 8 juli, Museum Volkenkunde, Leiden
8 – 29 juli, Kasteel Duivenvoorde Voorschoten
– 29 juli – 19 augustus, Hortus botanicus Leiden
– 19 augustus – 9 september, Brasserie Buitenhuis, Valkenburgse Meer
– 9 september – 1 oktober, Vakantiepark Koningshof Rijnsburg

Lees er alles over op www.streekvanverrassingen.nl/nl/tips/streekhuisje

Tags

Pop-upStreekhuisjeVoorschotenVVVWassenaarWassenaar - Voorschoten Marketing
Gerelateerde artikelen
Back To Top