Skip to content

Trash&Treasures in de wijk Nieuw-Wassenaar

4 juni 202156 second read

Dit weekend ( 4-6 juni) organiseren de Groene Meent en de bewonersvereniging Nieuw Wassenaar samen met de gemeente Wassenaar en Avalex ‘TRASH & TREASURES’. 

Het doel van deze activiteit is om zoveel mogelijk spullen langer te gebruiken- want spullen, hoe noodzakelijk soms ook, zijn de grootste vervuiler van onze Meent. Daarnaast biedt Avalex de wijkbewoners een service: alles wat overblijft wordt maandag a.s. eenmalig opgehaald. Alle wijkbewoners hebben een flyer met de spelregels in de bus gekregen. We benadrukken hier nog even dat chemisch afval en bouwmaterialen dit weekend NIET meedoen.

Deze activiteit in de wijk Nieuw Wassenaar is een testcase, we hopen dan ook dat iedereen ervoor zorgt dat het een groot succes wordt, en ervoor zorgt dat de wijk en de straten er gedurende het weekend goed uit blijven zien. Alle spelregels zijn natuurlijk – ook in het Engels- terug te lezen op www.groenemeent.nl We wensen iedereen in Nieuw-Wassenaar heel veel plezier!

Wil je Trash&Treasures ook bij jou in de wijk?
Laat het ons weten via het contactformulier op de website. Na evaluatie gaan we kijken of we dit vaker kunnen laten plaatsvinden!

D114CAF1 EB09 4F0E 9C2A BADE3174D1F5

Tags

AvalexBewonersvereniging Nieuw WassenaarDuurzaam DoenGroene MeentWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top