Skip to content
Fotocredit: Marc Kooistra

Graaf Willem meiden in landelijke KNVB-competitie

5 juni 20212 minute read

Het meidenselectieteam van Graaf Willem II VAC in de leeftijdscategorie Onder 17 is toegelaten tot de landelijke competitie van de KNVB. Voor Graaf Willem is dit een grote eer en uitdaging.

Uit de hele regio Rotterdam-Den Haag zijn maar twee clubs in deze competitie vertegenwoordigd. Het is de eerste keer dat Graaf Willem op het hoogste niveau voor meidenteams van de partij is. Met de stap naar de landelijke competitie bewijst Graaf Willem, al jarenlang de club met de grootste meidenafdeling in Den Haag en omstreken, dat zij ook kwalitatief grote stappen vooruit heeft gezet.

Graaf Willem heeft als motto ‘familievereniging met prestatie drang’, waarbij spelplezier en de ambitie om steeds beter te gaan voetballen perfect samengaan.

De laatste jaren is, met name ook bij de meidenafdeling, geïnvesteerd in de technische staf en dat werpt zijn vruchten af. Ervaren speelsters kiezen daarom ook steeds vaker voor Graaf Willem.

De vereniging verheugt zich op een spannend seizoen, waarin eindelijk weer volop wedstrijden kunnen worden gespeeld. Voor de meiden van MO17-1, onder de sportieve en charismatische leiding van coach en trainster Shannon Ausma, wordt het extra spannend. Graaf Willem hoopt vooral dat ze plezier aan het nieuwe avontuur zullen beleven, er veel van zullen leren en wenst ze alle succes.

 

Tags

Graaf Willem II VACKNVBMeidenvoetbalOnder17 Landelijke competitieVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top