Skip to content

Taxicentrale Eltax Leiden per 1 juni 2021 één van de hoofdsponsoren van ABF Wassenaar

5 juni 202144 second read

Taxicentrale Eltax is per 1 juni hoofdsponsor van de International Sports club ABF Wassenaar. ABF Wassenaar is een sportvereniging verbonden aan de Amerikaanse School in Wassenaar. De voornaamste sporten zijn Honkbal en Voetbal.

Net voor de zomer kan de honkbalcompetitie weer beginnen. Erwin van Eekhout, de eigenaar van Taxicentrale Eltax is in contact gekomen met ABF doordat zijn zoons daar gingen honkballen. ABF Wassenaar heeft alleen jeugdteams. Ook als je niet op de Amerikaanse school zit kun je lid worden van ABF.

Speciaal voor de ABF is er een couponcode verspreid onder de leden waardoor zij met een leuke korting met de taxi van Wassenaar naar bijvoorbeeld Schiphol kunnen reizen.

Verder komt er langs de A44 ook een reclamebord van Taxicentrale Eltax te hangen. Taxicentrale Eltax heeft als enige taxibedrijf in deze omgeving, naast gewone taxi’s, vier Tesla’s. Deze zijn te boeken via www.eltax.taxi of via +31715212144.

AbfWassenaar

Tags

ABF WassenaarEltax TaxisponsoringWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top