Skip to content
Fotocredit: Pixabay/DoroT Schenk

Mensen geboren in 1987 en 1988 uitgenodigd voor coronavaccinatie

9 juni 202147 second read

Mensen uit 1987 en 1988 kunnen vanaf vandaag via www.coronavaccinatie-afspraak.nl hun vaccinatieafspraak bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst maken. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf donderdag 10 juni de uitnodigingsbrief voor de vaccinatie per post. In totaal zijn er ruim 223.675 mensen geboren in 1988 en inn totaal zijn er ruim 223.000 mensen geboren in 1987.

Dubbele uitnodiging
Als mensen een vaccinatie hebben gekregen worden zij zo snel mogelijk van de verzendlijsten gehaald. Dit kan soms langer duren omdat de vaccinatiegegevens (nog) niet door het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn ontvangen. Mensen kunnen daardoor meerdere uitnodigingen ontvangen. Wie al een vaccinatie heeft, bijvoorbeeld als zorgmedewerker, mag de dubbele uitnodiging weggooien.

De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst heeft 139 vaccinatielocaties geopend waar mensen terecht kunnen voor een vaccinatie.

Lukt het niet om online een afspraak te maken?
Probeer het in een andere browser of maak uw cachegeheugen leeg en verwijder cookies. Kijk voor meer informatie op vragen.coronatest.nl/veelvoorkomende-technische-problemen.

Tags

CoronavaccinatieCoronavirusGGDRIVMWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top