Skip to content

Campagne gezonde levensstijl van Jongerenwerk Wassenaar

11 juni 20212 minute read

Van 14 juni tot en met 11 juli a.s. besteedt het jongerenwerk Wassenaar aandacht aan het thema gezonde leefstijl. Deze campagne is erop gericht dat jongeren gaan nadenken over hun levensstijl. Door ze uit te dagen om gezond te leven, maken we ze bewust van de keuze die zij hebben. We informeren jongeren over een gezonde leefstijl op een positieve manier die aansluit bij hun belevingswereld.

Binnen het thema komen de volgende vier gebieden aan bod:
• Gezond bewegen
• Gezond eten
• Middelengebruik
• Geestelijke gezondheid in brede zin

Een aantal van de jongerenwerkers doen mee aan de ’30 dagen gezonde leefstijl-challenge’. Zij stellen een doel wat ze in 30 dagen willen bereiken of 30 dagen willen volhouden. Een paar keer per week delen zij hoe het hen vergaat. In de derde week van de campagne roepen we jongeren op om te laten zien hoe zij gezond leven.
Op de website, tijdens activiteiten en uiteraard via social media gaan we in op een gezonde leefstijl. De campagnepagina is te vinden op: www.ikbenervoorjou.nu/gezondeleefstijl.

Op onze instagram account jongerenwerk_wassenaar zijn alle post over deze campagne te vinden. Volg ons via deze pagina om op de hoogte te blijven van onze online campagnes.

Wilt u meer weten over het jongerenwerk of STJJMH? Kijk op onze websites www.stjjmh.nlwww.jongerenwerkwassenaar.nl of neem contact met ons op! We helpen u graag verder.

Tags

Gezonde levensstijlJongerenjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top