Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Pixabay/DoroT Schenk

Mensen geboren in 1991 uitgenodigd voor coronavaccinatie

11 juni 202147 second read

Mensen uit 1991 kunnen vanaf vandaag via www.coronavaccinatie-afspraak.nl hun vaccinatieafspraak bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst maken. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf dinsdag 15 juni de uitnodigingsbrief voor de vaccinatie per post. In totaal zijn er ruim 232.000 mensen geboren in 1991. Iedereen die geboren is in 1989 en 1990 krijgt de uitnodigingsbrief vanaf vandaag toegezonden. Degenen die geboren zijn in 1988 hebben de uitnodigingsbrief welllicht gisteren al ontvangen. 

Dubbele uitnodiging
Als mensen een vaccinatie hebben gekregen worden zij zo snel mogelijk van de verzendlijsten gehaald. Dit kan soms langer duren omdat de vaccinatiegegevens (nog) niet door het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn ontvangen. Mensen kunnen daardoor meerdere uitnodigingen ontvangen. Wie al een vaccinatie heeft, bijvoorbeeld als zorgmedewerker, mag de dubbele uitnodiging weggooien.

Lukt het niet om online een afspraak te maken?
Probeer het in een andere browser of maak uw cachegeheugen leeg en verwijder cookies. Kijk voor meer informatie op vragen.coronatest.nl/veelvoorkomende-technische-problemen

Tags

CoronavaccinatieCoronavirusGGDRIVMWassenaar
Back To Top