Skip to content
Fotocredit: Stichting Jongerenwerk Wassenaar

Jongerenwerk start in september met Join Us bijeenkomsten

12 juni 20212 minute read

In September start het jongerenwerk in samenwerking met Join us 2 nieuwe groepen. Het team heeft onlangs een training gevolgd om de Join Us methodiek te beheersen en zullen hiermee aan de slag gaan door het starten van 2 groepen. Een groep is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar en een andere groep is voor jongeren tussen de 18 t/m 25 jaar.

Join us is bedoeld voor jongeren die graag meer contact zouden willen met leeftijdsgenoten en het soms lastig vinden om nieuwe contacten te maken maar vooral ook te onderhouden. Het team van jongerenwerkers zullen de jongeren hierin begeleiden door ze hiervoor de juiste tools te geven. We werken hierbij aan sociale vaardigheden en zelfbeeld om jongeren zekerder te maken dat zij zelf ook contacten kunnen aangaan en onderhouden.
Wij zullen hier nog in verdere berichtgeving verder op in gaan met de informatie van de start van de groepen. Als je al een kijkje zou willen nemen op de website van Join us dan kun je zien of dit wellicht wat voor jou zou kunnen zijn.
Ik kom erbij – Join us (join-us.nu)

Online Campagne gezonde lifestyle
In de week van 14 juni start het jongerenwerk met de online campagne gezonde lifestyle. Deze campagne is te vinden op onze Instagram account Jongerenwerk_wassenaar. Hierin geven we tips over een gezonde lifestyle, doen we challenges en gaan ook een aantal jongerenwerkers van Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland een challenge aan om een maand lang gezonder te leven. Van deze challenges maken zij ook vlogs.

Daarnaast gaan wij jongeren zelf ook uitdagen om een week mee te doen aan de challenge om gezondere keuze te maken gedurende een week tijd. Wij gaan bij de middelbare scholen langs om in de week van de campagne, waterflesjes uit te delen met een kaartje eraan met QR code naar onze pagina. Zodat jongeren die ons nog niet volgens ons toevoegen en het bereik van de campagne nog groter wordt.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Algemeen2

Tags

Gezonde lifestyleJoin usJongerenjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top