Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

Rijnlands Lyceum Wassenaar zet de geslaagde kandidaten in het zonnetje

14 juni 20212 minute read

Op donderdag 10 juni kregen de leerlingen op het Rijnlands Lyceum en op vele andere scholen in Nederlands de uitslag van hun eindexamen te horen. Vol spanning zaten de leerlingen te wachten op het verlossende telefoontje van hun mentor en gelukkig konden de meeste leerlingen gebeld worden met de mededeling: “Je bent geslaagd!”

Vervolgens kon de champagne ontkurkt en de vlag gehesen worden! We zagen vele leuke foto’s van dit moment voorbij komen, waarvan hier een voorbeeld. Na de uitslag kwamen de leerlingen naar school om hun cijferlijsten op te halen en daarna de uitslag te gaan vieren met familie en vrienden.

Ook op school gaan we samen met de leerlingen het glas heffen, dank aan de klassenouders en mentoren die hiervoor een gezellige borrel hebben georganiseerd op 2 juli.

Het Rijnlands feliciteert alle examenkandidaten met het behalen van hun diploma!

HAVO 5

Declan Alblas, Jules Alblas, Lilysky Alblas, Pepijn Barsema, Valentina Bugge, Lucas Hillenaar, Floris Hoekema, Tim de Jong, Rense Jorritsma, Tim Kneijber, Fien van der Kolk, Isabelle Kortekaas, Julie Poldervaart, Boris van der Schalk Kamberg, Michael Scripcaru, Christiaan Steenbergh, Maud Stokmans, Aaron The, Indi Toonen, Michelle Wentel, Gijs van der Winden

VWO 6
Atheneum
Laura Aalmans, Noemi van Bemmelen, Thomas Bénaich, Jasmijn de Boer, Babet Bong, Cato de Boo, Julia Boone, Marit de Bos, Laurens Braakman, Esther Chung, Marjolein van Dijk, Nienke van Dijk, Frederique Doorman, Lennard van Drenth, Julia Droog, Josephine van Duren, Hamish van Eesteren, Isabelle van Eesteren, Chloë van Es, Nicole Ewalts, Rana Fawzy, Martijn Geusgens, Selena Hilgersom, Anna Hoekema, Alicia Hofstra, Tjalline van Holk, Fréderique Hondelink, Femke van Houdt, Sterre Hoving, Frédérique Kettler, Cemal Kiraç, Florian Mekking, Alex van Mierlo, Névine Noordhoek Hegt, Lucas Oei, Florine Poggio Voormolen, Isabella de la Rambelje, Isabelle Roessingh, Valentijn Rozema, Caro Scheepens, Annabel Sijsenaar, Fleur van der Sterren, Martijn Steup, Axel Taal, Hugo Taal, Syb Tiedemann, Geert Vliegenthart, Ben Vrancken Peeters, Fleur Wakkerman, Sweder Weekhout, Benoît Weizenbach, Anouk Werre, Suzette Wielenga, Max Wilde, Willemijn van der Winden, Lukas Zwanenburg

Gymnasium
Roos Aziz, Fee Bonnet, Jasmijn Goossen, Floor Holleman, Anne-Julia Karnbrock, Anton Odina, Pien Oostwegel, Emil Pascanean, Sjoerd Scheenstra, Hidde Schuuring, Stijn Terlouw, Friso Tutein Nolthenius, Fiona White. 

 

Tags

AtheneumGeslaagdenGymnasiumHAVORijnlands LyceumvwoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top