Skip to content

VriendenLoterij steunt WZK Zwemmen uit Wassenaar met 5.000 euro

14 juni 20212 minute read

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor WZK Zwemmen uit Wassenaar! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. WZK Zwemmen gaat het geld gebruiken om de clubruimte op te knappen.

Thom de Jong van WZK Zwemmen: “Wij zijn heel blij met deze bijdrage! De inrichting en de apparaten in onze clubruimte zijn verouderd en voldoen niet meer aan de gebruikswensen. Dankzij deze bijdrage kunnen we een mooi begin maken met het opknappen van de clubruimte, zodat we onze leden weer een ontmoetingsplek kunnen bieden.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Tags

Club van de weekvriendenloterijWassenaarWZK Zwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top