Ga naar hoofdinhoud

Buurtactie tegelwippen en start van het project Speelroute Oostdorp

16 juni 20212 minute read

Kom op 26 juni helpen bij de Pieter Maritzstraat en denk mee met de plannen voor de buurt. We hebben met jong en oud besproken hoe we de vernieuwing van de speeltuin kunnen aanpakken. Met de vele input hebben wij een concept plan (Speelroute Oostdorp) voor de hele wijk opgesteld. Deze willen wij graag met iedereen bespreken om tot een concreet plan te komen. De gemeente is hierbij betrokken en gaat daaraan meewerken.

We starten met de speeltuin bij de Pieter Maritzstraat, die aan vervanging toe is. De gemeente gaat deze week al de speeltoestellen verwijderen. En op 26 juni van 10.00 tot 16.00 uur gaan wij met alle kinderen en volwassenen uit de buurt de oude stoeptegels eruit halen. Er is muziek, limonade en een leuke activiteit voor de kinderen. Wethouder Hubert Schokker komt ook meehelpen.

Vele handen maken licht werk. De gemeente maakt hier een grasveld en er zullen zo snel mogelijk nieuwe speeltoestellen worden geplaatst zodat de kinderen weer fijn kunnen buitenspelen.

Benieuwd naar de plannen en wil je met ons mee denken? Op deze zaterdag is er een informatiestand over de Speelroute Oostdorp waar we graag met iedereen in gesprek gaan. Voor meer informatie gaar naar de website www.groenemeent.nl/speelroute-oostdorp/

Tags

BuurtactieGroene MeentSpeelroute OostdorpTegelwippenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top