Skip to content
Fotocredit: Messercola

GEZOCHT: Figuranten vrijwilligers voor dé bioscoopfilm van 2021!

16 juni 20212 minute read

Messercola, bekend van de bioscoopfilms, “De brief voor Sinterklaas”, “De Grote Sinterklaasfilm”, “De expeditie van familie Vos” en “Casa Coco”, behoort tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Messercola komt dit jaar met hun derde Sinterklaasfilm en voor deze film zijn wij opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om als roetveegpiet, demonstranten of passanten in deze film te figureren.

Het gaat om de volgende dagen in regio:
– 22-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten
– 23-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten
– 24-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten
– 28-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten + passanten
– 29-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten
– 30-06-21 (Wassenaar) roetveeg pieten
– 01-07-21 (Rotterdam) roetveeg pieten
– 05-07-21 (Neercanne) roetveeg pieten
– 06-07-21(Neercanne) roetveeg pieten + passanten

Aanmelden kan via ruis@messercola.nl

Voeg het volgende toe aan je mail:
-Naam
-Leeftijd
-Telefoonnummer
-E-mailadres
-Beschikbaarheid
-Foto van jezelf (als piet mocht je die hebben)
-Beschik je over een eigen kostuum? JA/NEE
-Heb je ervaring op de set?

Op de draaidagen, alvorens je de filmset betreedt, vragen wij je een zelftest af te nemen. Op vertoon van een negatieve uitslag, kun je deelnemen aan de opnames. Het is dus belangrijk dat je er geen bezwaar tegen hebt de zelftest bij jezelf af te nemen of dat deze door onze covid-manager bij je wordt afgenomen. Bovendien verwachten wij dat je je tijdens de opnames houdt aan ons corona-protocol, waarbij je je te allen tijde houdt aan de 1,5 meter afstand, een mondkapje draagt en regelmatig je handen wast.

 

Tags

FigurantenOpnamesSinterklaasfilmVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top