Skip to content

Lichaam gevonden in de Paauw

16 juni 202149 second read

Lange tijd cirkelde dinsdagavond een helikopter boven het Wassenaarse Raadhuis de Paauw. Dit trok de aandacht van vele Wassenaarders. Daarnaast was er veel politie op de been en was een ambulance ter plaatse.

Op Facebook werd er dan ook druk gespeculeerd over het hoe en waarom hiervan. Sommigen wisten te melden, dat het zou gaan om een overleden persoon, die gevonden was in de Paauw.

Dit bleek te kloppen, want er is inderdaad een overleden persoon gevonden in de Prinsessentuin naast het Raadhuis. De politie geeft nog geen details en kan nog niet zeggen of het hier gaat om een misdrijf. Vandaag vindt er verder onderzoek plaats.

Vooralsnog is een deel van de Paauw afgesloten met politie linten. De Prinsessentuin is afgeschermd met zwarte schermen. Vandaag vindt verder onderzoek plaats.  In het kader van het verdere onderzoek kan de politie het gerucht dat het om een steekpartij zou gaan, nog niet bevestigen. Inmiddels is bekend geworden dat het om een 26-jarige vrouw gaat. 

Tags

De PaauwDodePolitieonderzoekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top