Skip to content

Theater Warenar – Mooier dan ooit. Start kaartverkoop

16 juni 20212 minute read

Welkom terug! De pauze werd een lange stilte na een sfeervolle opening van het vorige seizoen. Extra blij is ons Team van Theater Warenar daarom dat wij u vanaf september weer mogen ontvangen in onze mooi opgeknapte Theaterzaal en Theaterfoyer. Er wacht een boordevol programma op u.
Vrijdag 18 juni vanaf 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Zoek een mooie mix uit van bekend en onbekend om uw avonden te vullen en u te laten inspireren!

Heeft u al kaarten voor doorgeschoven voorstellingen? Houd dan uw mail goed in de gaten. Er volgt deze week nog een belangrijk bericht. Check of u ons kassa@warenar.nl mail in uw contacten heeft staan, opdat u niets mist.
Voorlopig hanteren wij nog de 1,5 meter bezetting tot nader order, dus wees er snel bij als u er niet naast wilt zitten. Wilt u een rolstoelplek reserveren, neem dan contact op met de kassa via de mail (kassa@warenar.nl) of telefonisch op maandag of woensdag tussen 10 en 14 uur.

Op de website vindt u onder het kopje “Programma” het meest actuele aanbod van alle voorstellingen en uitgebreide informatie over uitvoerenden en de producties. Binnenkort verschijnt er ook een beknopte flyer met de voorstellingen van september tot december.

Speciaal voor deze gelegenheid openen we deze vrijdag 18 juni het kassaloket van 10 -14 uur. Daarna tot 14 juli elke maandag en woensdag van 10-14 uur. Kom gezellig langs. Fijn om u weer te zien! Team Warenar hoopt vele Wassenaarders weer mooie momenten te laten beleven in onze mooie vernieuwde Theaterzaal en foyer.

We ontmoeten u graag weer komend seizoen in Theater Warenar.
Theater. Mooier dan ooit.

Kaartverkoop Theater Warenar:
Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch: 070 511 8382 maandag en woensdag tussen 10 en 14 u
Aan loket: maandag en woensdag tussen 10 en 14 u

2122startkaartverkoopWarenar

Tags

KaartverkoopTheater WarenarTheaterprogrammaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top