Skip to content
Fotocredit: Wassenaarders.nl

College hapt Hollandse Nieuwe

22 juni 202133 second read

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft aan het begin van de middag de Hollandse Nieuwe geproefd. Bij De Wassenaarsche Viswinkel in de Brinkhof Passage aan de Langstraat werd enthousiast haring gehapt en liet men zich het ‘zilver van de zee’ goed smaken!

Vorige week werd door het Nederlands Visbureau het eerste vaatje Hollandsee Nieuwe aangeboden aan de vaccinatiemedewerkers van de GGD. De traditionele veiling van het eerste vaatje haring, waarmee het seizoen van de ‘Hollandse Nieuwe’ officieel wordt ingeluid, is voor de tweede keer op rij onverhoopt vervallen. De opbrengst van de veiling was beoogd te gaan naar Stichting Ambulance Wens. Dit goede doel blijft van kracht voor de eerstvolgende gelegenheid.

Tags

CollegeHaring happenHollandse NieuweWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top