Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Proefvlak aangelegd in Langstraat

23 juni 202145 second read

In de Langstraat is een proefvlak aangelegd met diverse keuzemogelijkheden voor de aanleg van het nieuwe inrichting van het centrum. Ter hoogte van De Boeketterie en Guapa kun je het proefvlak bekijken en jouw voorkeur via een QR code en de website van de Stichting Centrum Management Wassenaar aangeven. Met dit proefvlak wordt ook de nieuwe inrichting getest.

Als je meedoet en jouw stem uitbrengt, maak je kans op één van de drie waardebonnen van €100 die je kunt besteden in het centrum van Wassenaar. Je kunt tot 11 juli meedoen. 

Wethouder Caroline Klaver is blij met de aanleg van dit proefvlak. “Het laat zien dat we nu in een concrete fase belanden en flinke stappen vooruit zetten. Bovendien geeft dit initiatief iedereen de mogelijkheid om mee te denken en mee te stemmen. Zo wordt de herinrichting van het centrum een project van ons allemaal en daar ben ik trots op”, aldus de wethouder.

Tags

GemeenteInrichting centrumLangstraatProefvlakWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top