Skip to content

Vrijwilligers zijn goud!

25 juni 20210 second read

In Nederland wordt veel door de overheid geregeld. Maar voor net dat beetje extra zorgen de miljoenen actieve vrijwilligers in het verenigingsleven, de zorg, cultuur, de
natuur en nog veel meer! Kom langs voor een vrijblijvende oriëntatie op ruim 100 vacatures in Wassenaar e.o., zoals:

• Stichting Nationale Dierenzorg heeft met spoed mensen nodig in hun vernieuwde prachtige locatie voor verschillende vacatures:
Medewerkers voor groenonderhoud, vrijwilligers voor het kattenpension/asiel en voor het hondenpension/asiel én vrijwilligers voor de katten seniorenclub. (Vac. D.025, D.041, D.042 en D.043)

• Bij de SWZ worden bijrijders op de rolstoelbus gevraagd, die helpen met het veilig in- en uitstappen van de rolstoelbus. Ook worden er vrijwilligers gevraagd die 1x per week het Koersballen met ouderen willen leiden. (Vac. A.144 en A.145)

• Fietst u graag door het groene Wassenaar? De Fietsersbond afdeling Wassenaar zoek nog een enthousiast bestuurslid die wil meedenken met het te voeren beleid en meehelpt bij het uitvoeren van activiteiten, 4-6 vergaderingen per jaar. (Vac. E.153)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T: 06 15678510

Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVCWvrijwilligerscentraleVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top