Skip to content
Fotocredit: Filmhuis Wassenaar

Filmhuis Wassenaar open op 1 juli met mooie filmtitels!

27 juni 202157 second read

Tickets zijn nu te koop! Voor meer informatie en de vertoningsdata zie onze website obvw.nl/filmhuis.

De Slag om de Schelde – November’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

La dea Fortuna – Alessandro en Arturo staan op het punt na 15 jaar hun relatie te stoppen, maar dan krijgen ze tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen van een zieke vriendin wat hun leven compleet op de kop zet.

Nomadland – Deze film won de Oscar voor beste film en beste vrouwelijke hoofdrol, Francis McDormand. Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In deze derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

Tags

Filmhuis WassenaarOpenTicketsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top