Skip to content

Het gaat opeens razendsnel!

27 juni 20213 minute read

Het gaat goed met Nederland en dus gaan de versoepelingen razendsnel. Vanaf 26 juni mag iedereen weer zonder mondkapje de bibliotheek in. We komen weer volledig in bedrijf. Wat voelt dat goed!

Vanaf 26 juni wijzigt het volgende in de bibliotheek en filmhuis:
• Het mondkapje is niet meer verplicht in ons gebouw. Wil je hem liever wel dragen? Doe dit dan vooral.
• Kom je langs in de bibliotheek en filmhuis? Zorg dan dat je geen corona gezondheidsklachten hebt en altijd 1,5 meter afstand houdt van iedereen.
• Wil je langer blijven of kom je naar de film? Dan is registreren bij de balie en placering via de balie nog steeds verplicht.
• Een afspraak maken voor één van de spreekuren is nog steeds van toepassing.

BiebBouwers Vakantiespecial – Ga mee op vakantie met de BiebBouwers!
Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan mee met BiebBouwers, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer! Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Laatst waren ze nog bovenop de Eiffeltoren en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in!

Ben jij ook goed in het bedenken van dit soort gekke combinaties? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers! Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een prijs! Bekijk het filmpje en de opdracht en dan lekker bouwen. Stuur een filmpje van het bouwwerk voor 16 augustus naar biebbouwers@probiblio.nl.

Vanaf 5 juli Coronaspreekuur in Bibliotheek Voorschoten
Heb je een brief gekregen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief? Of wil je hulp bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de bibliotheek. Het corona-spreekuur is op maandag van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Voorschoten. Onze vrijwilligers helpen je met het maken van een afspraak.

Neem mee naar de bibliotheek:
• de brief
• je agenda
• je identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)
Maak je wel even een afspraak? Aanmelden kan aan de balie tijdens de openingstijden van de bibliotheek, telefonisch 071-5615678 of per e-mail: voorschoten@obvw.nl

Ontmoet Schrijvers Online
Jij krijgt de kans om in gesprek te gaan met schrijver Adriaan van Dis, schrijver Simone Atangana Bekono en dichter Maxime Garcia Diaz! Op donderdag 24 juni van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de Bibliotheek Ontmoet Schrijvers Online; een avond vol met optredens en interviews met schrijvers en dichters. Stel tijdens deze livestream ook jouw eigen vragen, deelname is gratis!
https://www.obvw.nl/agenda…/ontmoet-schrijvers-online.html

21 06 Banner Ontmoet schrijvers online 1080x400px V1

Tags

BibliotheekBiebbouwersCoronaspreekuurOBVWOntmoet Schrijvers OnlineWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top