Skip to content
Fotocredit: Schooladviesdienst Wassenaar

Prijswinnaars fotospeurtocht ‘Tour du Wassenaar’

29 juni 20212 minute read

Vanuit het lokale sportakkoord ‘Wassenaar in Beweging’ is er onlangs voor alle inwoners een beweegactiviteit aangeboden in de vorm van een fotospeurtocht door ons mooie Wassenaar. Uit alle inzendingen zijn prijswinnaars geloot. Voor de volwassenen is de prijs gegaan naar Els van Deursen en zij nam blij haar mand met heerlijke streekproducten in ontvangst.

Els vertelde dat zij de tour op de fiets heeft gedaan en op de meeste plekken al eens eerder was geweest. Voor de beelden moest ze flink nadenken, zoals het beeld van de spelende kinderen in Oostdorp. Het leukste vond Els het om een fietsroute op te stellen langs zoveel mogelijk “puzzelpunten”. Dat maakte dat het weer een heel andere fietsroute werd dan anders!

Voor de kinderen is de prijs gegaan naar Floris en Joselyn. Zij zijn samen veelal wandelend op pad gegaan en ze zijn tijdens de Tour du Wassenaar op veel plaatsen juist voor het eerst geweest. Ze vonden het leuk om met de beelden op de foto te gaan, vooral met de aap in Meijendel. Het allerleukste vonden ze de foto bij de rotonde aan de Wassenaarse slag. Ze hebben aansluitend namelijk nog een paar uur heerlijk op het strand gespeeld. Door deze speurtocht zijn Floris en Joselyn veel buiten geweest in de meivakantie. Met het uitdagende speelgoed wat ze hebben gewonnen kunnen ze in de zomervakantie ook samen lekker buitenspelen! 

Op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten vanuit het Sportakkoord? Vragen rondom het Sportakkoord? 

Kijk dan op de website van de Schooladviesdienst Wassenaar: https://www.sadwassenaar.nl/schooladviesdienst/Sportakkoord-Wassenaar 

Tags

FotospeurtochtprijswinnaarsSchooladviesdienstSportakkoordTour du WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top