Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: NDZ

Uitbreiding dagopvang honden bij Stichting Nationale Dierenzorg

29 juni 202152 second read

Gelukkig versoepelen de maatregelen rond Corona, en ook met betrekking tot het thuiswerken. Voor iedereen die na de zomervakantie weer ook op kantoor mag en kan werken kunnen wij melden dat wij onze dagopvang voor honden hebben uitgebreid, er is dus meer plek! U kunt uw hond dus wekelijks op vast afgesproken dagen brengen. Terwijl u werkt, is uw hond in goede handen op een prachtige locatie.

Dagopvang is mogelijk tussen 07.00-19.00 uur, hier zijn diverse prijsafspraken voor die te vinden zijn op onze website www.ndz.nl. De dagopvang is geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Wij hebben ook een privé hondentrainer, mocht dit gewenst zijn. Zij verzorgt hondentrainingen op maat.

Uiteraard is het mogelijk om eerst een keer te komen kijken en/of een proefdag af te spreken. Dit kan tijdens onze openingstijden, van maandag t/m zaterdag. Hiervoor kunt u bellen naar onze receptie op nummer: 070 -5179852.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar onze hondenafdeling: hondenpension@ndz.nl
Tot ziens bij Stichting Nationale Dierenzorg aan de Zijdeweg in Wassenaar!

Tags

DagopvangHondenNDZStichting Nationale DierenzorgUitbreidingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top