Skip to content

Samen Slim rijdt tweede E-deelauto Wassenaar in

30 juni 20212 minute read

Afgelopen vrijdagochtend was het snel schakelen. Met vier nieuw ingeschreven deelnemers in een week waren we ineens met 18 gebruikers, en bleek onze eerste en enige deelauto niet meer voldoende te zijn. En dus reisde Deel-nemer Tom de Boer na zijn werk per trein ‘even’ naar Zeist om daar een tweede Nissan Leaf op te halen bij onze compagnon Samen Slim Rijden-Zeist.

Een feestje! Na 1 jaar en 4 maanden heeft Wassenaar er een tweede 100% elektrische deelauto bij. De gemeente werd ingeseind en werkt nu aan een vaste parkeerplek aan de noordkant van het centrum. Wij mikken op de hoek Oostdorperweg-Van Zuylen. Daar staat reeds een laadpaal en rondom deze plek wonen meerdere deelnemers op loopafstand. Inmiddels bestaat Samen Slim Rijden-Wassenaar uit een groep van 18 deelnemers. Er zitten 5 huishoudens voor wie de deelauto de enige auto is. En er zijn inmiddels al 8 fossiele auto’s uit het verkocht. Ons doel: in 4 jaar 10 deelauto’s erin, en tenminste 50 fossiele auto’s eruit. We zetten graag dit jaar nog een derde auto neer, en die delen we graag- ook met jou. Reserveren, openen en afsluiten, alles gaat met de app op je mobiele telefoon. Aan het einde van de maand krijg je 1 rekening- en geen gedoe met verzekering, APK en wegenbelasting.

Staat jouw (2e) auto ook zoveel stil? Dat kan kloppen, want de gemiddelde auto in particulier bezit staat 95% van de tijd stil. Wil je geld besparen en een deelauto bij jou in de buurt? Neem dan contact op via info@samenslimrijden-wassenaar.nl of gebruik het contactformulier op de website: www.samenslimrijden-wassenaar.nl.

 

Tags

DeelautoElektrische deelautoSamenslimrijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top