Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: WZK Zwemmen

WZK herenselectie ontvangt Kieviten Dames 1

30 juni 20212 minute read

Vorige week mocht de herenselectie van WZK Waterpolo de hockeydames van Kieviten Dames 1 ontvangen voor een clinic waterpolo. Zeker na afgelopen coronaperiode waren beide teams wel toe aan een leuke activiteit. Tijdens de clinic namen de mannen de dames mee in de wereld het waterpolo. Eerst werd er een korte zwemtraining gegeven, want de spieren moesten goed warm zijn voordat we konden beginnen aan het echte werk. Nadat de dames zo goed en wel konden zwemmen kwamen de ballen het water in en mochten de dames proberen een balletje te gooien. Waar de één een natuurtalent bleek, was het voor anderen toch wel moeilijk om de bal onder controle te krijgen en te gooien.

Als afsluiter stond er nog een onderlinge wedstrijd op het programma, waarbij beide teams werden gemengd. De wedstrijd ging goed gelijk op en uiteindelijk moesten er penalty’s aan te pas komen om te bepalen wie nu de winnaar van de avond was. Uiteindelijk waren we allemaal winnaars, want we hadden met zijn allen een leuke en gezellige avond gehad en de dames hebben ondervonden hoe waterpolo nu daadwerkelijk is. Binnenkort gaan de waterpolomannen naar buiten toe en krijgen ze een hockeyclinic. Wij zijn benieuwd of er tussen de mannen ook geboren natuurtalenten zitten die een lekker balletje kunnen slaan in plaats van kunnen gooien.

WZK Zwemmen (waar WZK Waterpolo onder valt) kijkt terug op een geslaagde avond en bedankt de herenselectie voor het organiseren van de avond. Mooi om te zien dat we op deze manier clubs onder elkaar in Wassenaar kunnen helpen en steunen. Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.

 

Tags

HockeyKieviten Dames 1WassenaarWaterpoloWZK ZwemmenZwemclinic
Gerelateerde artikelen
Back To Top