Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart legt trainers vast

2 juli 202157 second read

Het begon ruim 7 jaar geleden met een oriënterend gesprek. Inmiddels beginnen Jos van der Helm, Toine l’Ami en keeperstrainer Hans Suiker aan hun achtste seizoen. Nieuw is Maarten de Jong, de nieuwe trainer van Blauw-Zwart 2. Het was een lastig jaar waarin met de beperkte mogelijkheden toch heel veel is getraind. Gelukkig kunnen we komend seizoen weer echt voetballen. En daar is iedereen wel aan toe.

Het is een goed teken dat de jeugd graag speelt in onze selectie. Met maar liefs 9 spelers die zijn doorgekomen uit onze jeugdafdeling starten we het nieuwe seizoen. Gino Raaphorst, Timo Lubbe, Mark van der Does, Rico van Hoogweg, Jeroen Kusse, Ties Kukler, Sam van Haandel, Ryan van Lochem en Scott van de Meulen komen over uit de jeugd

Ook komend seizoen zijn Ben Ditmar (materiaal), Chris Genemans (leider/trainer) ,Gerard Stoute (grensrechter), Huib de Jong (leider), Roderick van Deursen (leider/trainer) en Sven van Kuiyen (leider) en als medische staf: Pieter Altorf, Roy Bentvelzen, Maroesjka van der Boog en Paul Hofman ook weer van de partij.
14 augustus begint de voorbereiding. Wij wensen de trainers, begeleiding en spelers heel veel succes .

Chris Theil,
bestuurslid Technische Voetbalzaken

Tags

Blauw-ZwartTechnische stafTrainerVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top