Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

Geslaagden Rijnlands Lyceum Wassenaar 2020 – 2021 – tijdvak 1 en 2

5 juli 20212 minute read

Afgelopen vrijdag was het dubbel feest: de uitslagen van de eind- en herexamens in tijdvak 2 (namen leerlingen vetgedrukt) kwamen binnen en gelukkig konden we weer een aantal leerlingen hartelijk feliciteren met het behalen van hun diploma. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel georganiseerd door de ouders.

HAVO 5

Declan Alblas, Jules Alblas, Lilysky Alblas, Pepijn Barsema, Valentina Bugge, Vicki Citroen, Lucas Hillenaar, Floris Hoekema, Tim de Jong, Rense Jorritsma, Tim Kneijber, Fien van der Kolk, Isabelle Kortekaas, Julie Poldervaart, Boris van der Schalk Kamberg, Michael Scripcaru, Aimée Spruit, Christiaan Steenbergh, Maud Stokmans, James Sturms, Nina Taets van Amerongen, Aaron The, Indi Toonen, Danique van der Veer, Michelle Wentel, Gijs van der Winden

 

VWO 6

Atheneum
Laura Aalmans, Noemi van Bemmelen, Thomas Bénaich, Kasper van den Berg, Jasmijn de Boer, Babet Bong, Cato de Boo, Julia Boone, Marit de Bos, Laurens Braakman, Esther Chung, Marjolein van Dijk, Nienke van Dijk, Frederique Doorman, Lennard van Drenth, Julia Droog, Josephine van Duren, Hamish van Eesteren, Isabelle van Eesteren, Chloë van Es, Nicole Ewalts, Rana Fawzy, Alexander de Geus, Martijn Geusgens, Selena Hilgersom, Anna Hoekema, Alicia Hofstra, Tjalline van Holk, Fréderique Hondelink, Femke van Houdt, Sterre Hoving, Tommy de Jong, Frédérique Kettler, Cemal Kiraç, Daan Koetsier, Gideon Mazzola, Florian Mekking, Alex van Mierlo, Névine Noordhoek Hegt, Lucas Oei, Florine Poggio Voormolen, Isabella de la Rambelje, Isabelle Roessingh, Valentijn Rozema, Alexandra van Schaik, Caro Scheepens, Annabel Sijsenaar, Fleur van der Sterren, Martijn Steup, Seth Strassburger, Axel Taal, Hugo Taal, Syb Tiedemann, Marinde Timans, Geert Vliegenthart, Ben Vrancken Peeters, Fleur Wakkerman, Sweder Weekhout, Benoît Weizenbach, Anouk Werre, Suzette Wielenga, Max Wilde, Willemijn van der Winden, Lukas Zwanenburg (cum laude)

Gymnasium
Roos Aziz, Fee Bonnet (cum laude), Jasmijn Goossen, Floor Holleman (cum laude), Anne-Julia Karnbrock, Sophie de Koning, Anton Odina, Pien Oostwegel (cum laude), Emil Pascanean, Sjoerd Scheenstra, Hidde Schuuring, Stijn Terlouw, Friso Tutein Nolthenius, Fiona White

 

Tags

GeslaagdenRijnlands LyceumTweede tijdvakWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top