Skip to content

VVD vraagt om input voor verkiezingsprogramma

5 juli 202157 second read

De Wassenaarse VVD is bezig met de voorbereiding van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 gaan plaatsvinden. De commissie die het programma voorbereidt staat onder leiding van Jan Gieskes en de leden zijn Iwein Borm, Manuel Dijkstra, Gerbrand Nijman en Katya Smit.

De commissie is op zoek naar input van buurtverenigingen en andere belangstellenden in Wassenaar en organiseert daarvoor twee bijeenkomsten. De eerste is een digitale bijeenkomst op maandag 5 juli vanaf 20:00. Wilt u daaraan meedoen dan stuurt u een e-mail naar vvdwassenaargr2022@gmail.com en dan sturen wij u een digitaal toegangsbewijs waarmee u aan de bijeenkomst kunt deelnemen.

De commissie organiseert ook op vrijdag 9 juli een tweede avond waar u uw wensen voor het verkiezingsprogramma kwijt kunt. Gelet op de beperkte zaalcapaciteit moet u zich ook hiervoor tevoren aanmelden op het e-mailadres vvdwassenaargr2022@gmail.com. Daarna krijgt u van ons nadere informatie en een tijdblok toegewezen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om één van de bovenstaande bijeenkomsten bij te wonen dan kunt u natuurlijk uw inbreng leveren via bovenstaand e-mailadres. Met uw inbreng kunnen we rekening houden als deze door ons uiterlijk 12 juli 2020 is ontvangen.

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top