Skip to content

Walking Football bij Blauw-Zwart succesvol

9 juli 20212 minute read

In een mum van tijd waren er dertig aanmeldigen c.q. belangstellenden voor Walking Football. De eerste keer waren er 14 deelnemers en kon men al spreken van een mooie opkomst. Afgelopen vrijdag waren er 19 deelnemers aanwezig, waaronder zes dames.

Gerda van de loopgroep De Wassenaarse Slag verzorgde de warming-up, waarna Jos de bal- en trapoefeningen verzorgde. Na een halfuur werd begonnen met de partij. De teams werden naar ongeveer gelijke strekte verdeeld. De uitslag was dan ook 4 tegen 4. Eigenlijk is de uitslag het minst belangrijke deel van deze middag. Gewoon ruim een uur bewegen in de buitenlucht is een verademing. Na afloop van het Walking Football werd er een drankje genuttigd en nog even nagepraat en waren de wereldproblemen weer opgelost.

We kunnen nu al zeggen dat het wandelend voetbal succesvol is. Helaas hebben we net niet het prachtige jubileumboek van Blauw-Zwart gehaald. Hoewel, Esther en Willem Vosse spraken in het jubileumboek de wens uit ooit nog eens een partijtje walking football te doen. Deze wens is voor hun vervuld. Walking Football vindt iedere vrijdagmiddag om 15:00 uur plaats op het prachtige complex De Schulpwei van Blauw-Zwart. Ben je 55 jaar of ouder dan kan je meedoen. Verder info bij Jos van Veen (josmargo@ziggo.nl).

Tags

Blauw-ZwartVoetbalWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top