Skip to content

Oproep: Cultuuranker Informatiemarkt en meer

12 juli 20212 minute read

“Komt het laten zien! Komt het laten beleven!“ Op zaterdag 11 september van 12-17 uur organiseert het Cultuuranker Wassenaar, het netwerk van Cultuuraanbieders en makers in Wassenaar, een Culturele informatiemarkt met optredens en workshops op het parkeerterrein van Theater Warenar, oftewel het Cultuurplein. De inschrijving voor aanbieders en makers is hiervoor in volle gang.

Cultuuraanbieders van alle pluimage kunnen zich in september op meerdere manieren presenteren aan de Wassenaarse bevolking. Bent (of kent) u zo´n maker of aanbieder? Meld u aan voor een optreden op het Cultuuranker Podium. Of beman een eigen kraampje waar u informatie kunt geven over uw vereniging of werk. Wellicht verwelkomt u nieuwe leden of vrienden. Of geef een korte workshop in een van de (open) tenten. Ga live aan de slag in een Cultuurtuin langs de route naar de Art of Shopping etalage-presentaties. Of meld u aan voor deze Art of Shopping etalage met uw kunst, welke al vanaf 4 september te zien zal zijn, in de etalages van het Winkelcentrum.

Samen laten wij met het Cultuuranker zien wat Wassenaar te bieden heeft aan theater, dans, ballet, (koor)zang, opera, muziek, tekenkunst, schilderkunst, beeldhouwkunst, film, fotografie, literatuur, historie en alle cursussen die daarbij worden aangeboden. Komt u uw “kunstje” presenteren? Kies het onderdeel dat bij u past en doe mee!

Inschrijven als deelnemende organisatie of individueel kunstenaar kan tot 14 augustus.

Voor meer informatie of aanmelden, kijk op de Facebook-pagina van het Cultuuranker Wassenaar, stuur een mail naar cultuuranker@wassenaar-voorschoten.info , of ga direct naar het inschrijfformulier via https://forms.gle/BWyJngRha8nqcLG76

Laat Cultuur weer bruisen vanaf september! Tot dan en alvast een fijne zomer.

Tags

Culturele informatiemarktCultuurankerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top