Skip to content
Fotocredit: WZK Waterpolo

Laat de bal weer rollen

14 juli 20212 minute read

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Woensdag 23 juni 2021 zijn wij als WZK Waterpolo begonnen met de ballenactie, in samenwerking met Jumbo Mark Blauw in Wassenaar. Een mooie actie om onze club te helpen, want op het moment van schrijven zijn er al 16,25 ballen gedoneerd! Ons doel is om 25 ballen op te halen, dus we hebben nog een beetje hulp nodig.

Iedereen die WZK Waterpolo een warm hart toedraagt kan meedoen en een bal doneren. Via onze actielink op onze website of via www.ballenactie.nl/wzkzwemmen kan iedereen een bal (of een deel ervan) doneren aan WZK Zwemmen. Dit levert ons een flinke besparing op. Behalve met een donatie kan je ons ook helpen door de actie door te sturen naar vrienden en familie. Dit kan je doen bijvoorbeeld via WhatsApp of op social media.

Zonder ballen kunnen we niet, maar de aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost voor de club. De actie duurt nog t/m dinsdag 20 juli 2021. Help je mee? Zodat we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen, of in ons geval gewoon gegooid kan worden.

Namens de club alvast hartelijk bedankt!

Tags

BallenactieDoneeractieWassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top