Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Verwijderen aanhangwagen en diverse voertuigen Twickelstraat en Havenkade

22 juli 202127 second read

De eigenaren van de aanhangwagens die geplaatst is op de Twickelstraat wordt verzocht deze van de openbare weg te verwijderen. Dat geldt ook voor de eigenaren van de verschillende voertuigen, camper, aanhangers, boottrailer en patatkar aan de Havenkade

De eigenaren krijgen de gelegenheid om tot 10 dagen na dagtekening van deze kennisgeving de aanhangwagen te verwijderen. Na deze termijn zal de aanhangwagen en de overige genoemde diverse voertuigen zo nodig van gemeentewege worden verwijderd en zullen de kosten op de eigenaar worden verhaald.

Meer informatie

Team Openbare Orde en Veiligheid, telefoonnummer 14070.

Tags

GemeenteOpenbare wegVoertuigenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top