Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Daverend applaus voor Francis van Broekhuizen in ‘The Sound of Music’

26 juli 20212 minute read

Na de première van ‘The Sound of Music’ twee weken geleden in het Scheveningse Circustheater regent het lovende recensies. En die zijn zeker op hun plaats.
Afgelopen zaterdag was het slotapplaus voor Francis van Broekhuizen in haar rol als moeder overste overdonderend. Francis wist met haar prachtige stem het publiek helemaal voor zich in te nemen.

Wie ooit twijfels had of de ‘grappige’ Francis zich zou kunnen inleven in de rol van moeder overste, kon zich er bij de voorstelling van overtuigen, dat zij dat uitstekend kon. En wie Francis alleen maar kende van haar TV optredens in spelletjes en praatprogramma’s weet nu dat zij een begenadigd zangeres is.

Ook klonk een daverend applaus voor Nandi van Beurden, die met haar eveneens prachtige stem op een wervelende wijze de rol van Maria vertolkte. Beide hoofdrolspeelsters zijn op een bijzondere manier voor hun rol gecast. Francis werd zonder auditie door producent Albert Verlinde uitgekozen en Nandi werd geselecteerd via het tv programma ‘op zoek naar Maria.’ Samen vormen ze een gouden paar.

Naast hen vormen de geweldige performances van de zeven kinderen en die van de overige leden van de cast de ingrediënten, die garant staan voor een fantastische en sfeervolle avond. De vernuftige manier waarop de decors wisselden en de geluidseffecten maken het geheel helemaal af. De bezoekers waren enthousiast en dat staken ze zeker niet onder stoelen of banken.

‘The Sound of Music’ : een absolute aanrader! Tot 8 augustus is de musical te zien in het Circustheater in Scheveningen. Daarna zal ‘The Sound of Music’ tot februari 2022 te zien zijn in verschillende theaters in het land.

 

 

Tags

Francis van BroekhuizenMusicalThe Sound of MusicWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top