Skip to content
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Beginnen met hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

28 juli 202157 second read

Na de zomerperiode zin om te gaan bewegen? Altijd al willen hardlopen maar nooit de eerste stap gezet? Weg met de Corona kilo’s? Op dinsdag 31 augustus 2021 gaan we van start met de beginnerscursus hardlopen met een nieuwe groep van enthousiaste hardlopers.

In samenwerking met Yakult Start to Run van de Atletiekunie biedt Loopgroep de Wassenaarse Slag een cursus aan speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een van de gediplomeerde trainers (Pim, Maarten, Bert en Mohammed) op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en het voorkomen van blessures. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en schrijf je in bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. We trainen op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top