Skip to content
Fotocredit: WZK Tri-team

Save the date en ´Start to Run’ in september bij WZK Tri-Team!

6 augustus 20212 minute read

In de zomervakantie, waarin het eten lekker zal smaken en er van sport en bewegen misschien wat minder komt, kan jij je goede voornemen om van die bank af te komen waar maken met de hardloopcursus Yakult Start to Run bij WZK Tri-Team! Ook jij kunt namelijk een hardloper zijn! Vanaf zaterdag 18 september om 9.30 uur, gaat deze cursus die gericht is op het aanleren van een goede looptechniek en het opbouwen van uithoudingsvermogen van start.

Na zes weken professionele begeleiding kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van WZK Tri-Team in Wassenaar. Wanneer je de cursus hebt afgerond is de stap naar de supergezellige trainingen op dinsdag en/of donderdag van deze hardloopclub ook voor jou weggelegd en kun je verder werken aan je conditie en hardlooptechniek.

Meedoen? Je kunt je nu aanmelden via Hardlopen.nl – Yakult Start to Run.
Je bent van harte welkom in de clubruimte van WZK in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2 Wassenaar); We volgen vanzelfsprekend het Corona overheidsbeleid.

Twijfel je of je Yakult Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Neem dan contact op met WZK Tri-Team, via secretaris@wzktri-team.nl of neem een kijkje op www.tri-team.nl. We kijken naar je uit!

Tags

HardloopcursusHardlopenWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top