Skip to content
Archieffoto. Wethouder Caroline Klaver tijdens een ludieke actie over leefbaarheid rondom de N44 in juli 2019.

‘Pak de fiets tijdens werkzaamheden aan N44’

10 augustus 20212 minute read

De gemeente Wassenaar stimuleert met een fotowedstrijd mensen die dagen om de fiets te pakken. Dat meldt het AD regio Den Haag. De N44 ter hoogte van Wassenaar is in de laatste twee weekenden van augustus afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. 

Vrijdag 20 augustus gaat de N44 voor de eerste maal dicht, van 21.00 uur tot maandag 23 augustus 05.00 uur. Deze tijden zijn ook van toepassing op het tweede en laatste weekend van augustus. Tijdens het eerste weekend wordt de N44 aan beide zijden afgesloten vanaf de N14 tot aan de aansluiting met de A44. Overdag (tussen 08:00 – 20:00) wordt er één rijstrook opengesteld richting Den Haag. Tijdens het tweede weekend wordt de N44 geheel afgesloten voor verkeer vanaf de N14 tot aan de aansluiting met de A44.

De fietspaden en ventwegen blijven evenwel bereikbaar. Volgens het AD adviseert wethouder Caroline Klaver iedereen om de fiets te nemen. “Het fietspad blijft open. Bovendien hebben we hier een leuke actie aan gekoppeld.”

De gemeente Wassenaar wil met een fotowedstrijd zoveel mogelijk inwoners op de fiets krijgen. Inwoners kunnen een foto van zichzelf op de fiets tijdens de twee weekenden sturen aan de gemeente Wassenaar (gemeente@wassenaar.nl). Het AD meldt dat de drie leukste inzenders een waardebon ontvangen van 100 euro van Peddler

 

Tags

FotowedstrijdN44WassenaarWeekenafsluitingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top