Skip to content

Vacature Receptiemedewerker – Stichting Nationale Dierenzorg | VACATURE VERVULD!

10 augustus 20212 minute read

De Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar zoekt een Receptiemedewerker (11 uur per week) op vrijdag en zaterdag.

Taken van de receptiemedewerker

De receptiemedewerker is verantwoordelijk het ontvangen van klanten en bezoekers van NDZ en het op de juiste wijze aannemen van dieren en de administratieve verwerking van de relevante gegevens in de administratie van de opgenomen dieren. Daarnaast is de receptiemedewerker belast met lichte administratieve werkzaamheden en met facilitaire zaken.

Klanten worden vriendelijk en duidelijk, maar indien nodig ook beslist te woord gestaan. Conflicten met klanten worden zoveel mogelijk voorkomen.

De receptiemedewerker draagt bij aan een cultuur en werkwijze waarin samenwerken, collegialiteit, hoge kwaliteit en het uitwisselen van leerpunten en ervaringen centraal staan. De receptiemedewerker rapporteert aan de directeur.

De receptiemedewerker:
• Handelt de inkomende telefoongesprekken correct af.
• Bewaakt het terugbellen van klanten.
• Ontvangt en begeleidt indien nodig bezoekers naar afdelingen.
• Verzorgt de inkomende- en uitgaande post, alsmede het halen en brengen hiervan.
• Het aanmaken van facturen voor pensionverblijf, seniorenverblijf, crècheverblijf, asiel en ambulance ritten. De betalingen van deze facturen worden opgevolgd.
• Het archiveren van gegevens en documentatie.
• Het verzorgen van voorkomende correspondentie.
• Draagt zorg voor koffie en thee automaat en verzorgt licht huishoudelijk werk zoals het schoonhouden van de tafels in de kantine en het in- en uitruimen van vaatwasser.
• Draagt zorg voor orde en netheid op de werkplek.
• Is verantwoordelijk voor de inkoop, uitgifte en het bijhouden van huishoudelijke- en kantoorartikelen.

Wat vragen wij van jou?

Onze klanten zijn internationaal. Het is dus belangrijk dat je net zo makkelijk Engels spreekt en schrijft als Nederlands, andere talen zijn een pré. De receptie is 6 dagen per week op, dus werk je samen met een collega, waardoor flexibiliteit qua werkdagen noodzakelijk is. Er wordt immers ook op zaterdagochtend gewerkt.

Wat levert het je op?
Wij bieden je een unieke werkomgeving met enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Wij betalen het minimumloon plus opname in ons pensioen programma.

Wie zijn wij?

Stichting Nationale Dierenzorg bestaat uit een hondendagopvang, een honden en katten pension & asiel, de oudste seniorenclub voor katten & honden in Nederland en de dierenambulance voor de gemeenten Wassenaar, Leidschendam-Voorburg.

Interesse of meer weten?
Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de organisatie:
Email: info@ndz.nl

 

Tags

NDZReceptiemedewerkerStichting Nationale DierenzorgVacatureWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top