Skip to content

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

22 augustus 20213 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek

Vergroening in Voorschoten

Ga in gesprek met Jasper Wegman over de vergroening en duurzaamheid in de gemeente Voorschoten. Wat doet de gemeente op dit gebied? En wat kun jij als inwoner zelf doen? De informatiebijeenkomst op donderdag 26 augustus duurt van 16.00 – 17.30 uur en vindt plaats in Bibliotheek Voorschoten. Toegang is gratis.

Roos komt nog één laatste keer voorlezen deze vakantie!
roos komt voorlezenIn de maand augustus komt de 12-jarige Roos elke woensdag om 14.30 uur voorlezen op de jeugdafdeling van Bibliotheek Voorschoten.
Zij leest de leukste, gekste, stoerste of liefste verhalen voor aan kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Zien we je woensdag?

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijfcafé voor Vrouwen in Bibliotheek Wassenaar
Dames kunnen op woensdag 1 september weer meedoen aan het Schrijfcafé voor Vrouwen in Bibliotheek Wassenaar. Schrijf je graag brieven, kaarten, gedichten? Houd je van levensverhalen en dagboeken? Of ben je op zoek naar creatieve inspiratie om zelf te schrijven? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Onder het genot van een kopje koffie of thee ga je met verschillende schrijfoefeningen aan de slag. Bestel jouw ticket aan de balie of via onze website.
Woensdag 1 september 10.30 – 12.30u – Bibliotheek Wassenaar – € 12,50
Link: https://www.obvw.nl/agenda-obvw/schrijfcafe-voor-vrouwensep21.html

Binnenkort in Filmhuis Wassenaar: Supernova

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in Supernova samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt.
Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.
Regisseur en schrijver Harry Macqueen weet perfect de juiste toon te treffen in dit ingetogen drama waarin liefde en verlies samen komen. De film zit de acteurs op de huid en laat je deel uit maken van het leven van Sam en Tusker. Oprecht, herkenbaar en hartverwarmend.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie of via tickets.obvw.nl. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Filmprogramma Filmhuis Wassenaar

 

Datum Tijd Film
ma 23 aug 20:00 Nomadland

di 24 aug 10:30 De Croods 2: Een nieuw begin

di 24 aug 14:00 Blackbird

di 24 aug 20:00 De Slag Om De Schelde

wo 25 aug 10:30 De Croods 2: Een nieuw begin

wo 25 aug 20:00 Aznavour, le regard de Charles

do 26 aug 13:30 Filmclub

do 26 aug 20:00 Luizenmoeder – De Film

vr 27 aug 20:00 De Slag Om De Schelde

za 28 aug 20:00 André Rieu: Together Again

zo 29 aug 12:30 Ainbo: Heldin van de Amazone

zo 29 aug 15:15 André Rieu: Together Again

ma 30 aug 20:00 Supernova

di 31 aug 14:00 My Salinger year

wo 1 sep 20:00 Supernova

Link: https://tickets.obvw.nl/agenda.php?eventtype=2

Tags

BibliotheekFilmhuisFilmprogrammaOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top