Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

Start YMCA clubseizoen 2021-2022

24 augustus 20212 minute read

Na het zonovergoten zomerkamp in Nunspeet gaat het YMCA Wassenaar vanaf maandag 30 augustus weer beginnen met zijn clubactiviteiten. De leidingploeg heeft er veel zin in om er een heel mooi jaar van te maken.

Op maandag 30 en de woensdag 29 augustus starten de knutselclubs. Hier kunnen de meiden al hun creativiteit kwijt met het maken van hele mooie werkstukjes van allerlei soorten materiaal. Hout, stof, glas, klei, e.d.

Op donderdag 2 september start de houtbewerkingsclub. Hier kan je leren omgaan met allerlei soorten gereedschap en het bewerken van hout.
Natuurlijk houden ze de feestdagen in de gaten waar ook vele mooie werkstukjes worden gemaakt voor jezelf of anders voor familieleden, vrienden of vriendinnen.

Er zijn vele voorbeelden voorradig maar natuurlijk kan je ook een leuk idee van thuis meenemen
Vind je het leuk om met het YMCA mee te knutselen of hout te bewerken, kom een keer langs voor een eerste kennismaking. Behalve de clubs, kan je dan ook mee met onze uitgaansdagen naar iets heel leuks in Nederland en ons zomerkamp.

Hun eerste geplande voorjaarsuitje kon vanwege de corona helaas geen doorgang vinden. Maar uitstel betekent uiteraard geen afstel.
Daarom zijn ze verheugd om de kinderen al de eerste clubavond te kunnen vertellen dat het uitje op zondag 26 september gaat plaatsvinden. Waarheen blijft nog een grote verrassing.

Het YMCA Wassenaar is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor hun clubavonden
Ben jij op zoek naar een uitdaging? Vindt jij het leuk om met kinderen en tieners te werken? Word dan vrijwilliger bij de YMCA!
Heb jij een paar uurtjes per week over en vindt je het leuk om met kinderen van 7 t/m 14 jaar te werken? Dan is clubleiding van de houtbewerkingsclubs of knutselclub misschien wel de ultieme vrijwilligersplek voor jou!

Als clubleiding ben je verantwoordelijk voor één club die wekelijks plaatsvindt. De club draai je samen met minimaal één andere vrijwilliger. Naast het maken van al het knutsel- en timmerwerk is het leuk de kinderen een gezellige avond te bezorgen.

Het YMCA is al sinds 1857 actief voor de Wassenaarse jeugd en is met haar 164 jaar de oudste jeugdorganisatie in Nederland.
Oud, maar bruisend van energie om de kinderen in Wassenaar een hele leuke tijd te bezorgen.

Voor meer informatie zie de website www.ymcawassenaar.nl

Tags

ClubseizoenVrijwilligersWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top