Skip to content
Fotocredit: Erik van Leeuwen

Wie wordt er Wassenaars Kampioen Zwemloop a.s. zondag 29 augustus?

25 augustus 20212 minute read

De organisatie van de Zwemloop Wassenaar, die in goede handen is bij de Zwemloopcommissie van WZK Tri-Team, is er klaar voor! Voor de 26ste keer gaat dit leuke, sportieve en gezellige sportevenement aan ons mooie Wassenaarse strand en duingebied plaatvinden, met start en finish nabij Strandpaviljoen Sport vanaf 16.00 uur. De vergunning is verleend, en de organisatie rond, waarbij we de geldende coronamaatregelen naleven en in een (in alle opzichten) zo veilig mogelijk evenement proberen te voorzien.

Ondertussen hebben meer dan 100 deelnemers zich aangemeld. Uit ervaring weten we dat veel sportievelingen zich vaak op de dag inschrijven, toch is het dit jaar beter om nog snel digitaal aan te melden om niet mis te grijpen.

Voor onze Wassenaarse deelnemers wordt een apart klassement opgemaakt. De beste man en vrouw van zowel de hele (1 kilometer zwemmen en 10 kilometer hardlopen) als de halve afstand (500 meter zwemmen en 5 kilometer hardlopen), worden daarbij gehuldigd. Ook kan een Wassenaars duo meedoen, wat betekent dat de één zwemt, en de ander het hardlopen voor zijn of haar rekening neemt. Deze heroïsche zwemlooptocht kan je dus, behalve een mooie medaille, Wassenaarse roem opleveren!

Denk je, dit wil ik / willen wij ook? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in via www.wassenaarsezwemloop.nl . Houdt ook onze socials in de gaten voor het laatste nieuws: (@wassenaarsezwemloop), Instragram (@zwemloopwassenaar) en Twitter (@wassenaarsezwemloop). Hopelijk tot ziens a.s zondagmiddag!

 

Tags

HardlopenWassenaarWassenaarse ZwemloopWZKTri-teamZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top