Skip to content
Fotocredit: Van Woesik

Reünie Van Woesik gaat niet door vanwege corona

28 augustus 20213 minute read

We hadden ons er allemaal op verheugd als oud-leden van Van Woesik. Even knuffelen, gezellig aan de stamtafel staan en aanschuiven bij je oude vrienden, helaas de corona maatregelen laten het niet toe. Maar wees niet getreurd, de organisatie heeft al besloten om de reünie in het voorjaar van 2022 te houden.

Wat zeg je? Hoe kom je nu de winter door. Nou, bij van Woesik is er altijd wel wat te beleven. En als vriend van Van Woesik houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wat, ben je nog geen vriend van Van Woesik, shame on you! O, vergeten, dat kan gebeuren. Maak dan nu direct 25 euro over op bankrekening NL55ASNB8830921882 t.n.v. Anita Bellekom met vermelding “ik ben vriend van scouting Van Woesik”. En stuur daarna een bevestiging naar vriendenvanvanwoesik@hotmail.com. Met het geld doen we leuke dingen voor alle vrienden, leden en kinderen van Van Woesik.

Van Woesik is klaar voor het nieuwe seizoen. Het terrein ligt er prachtig bij. In de zomermaanden is het terrein volop benut voor kinderactiviteiten. Die rookwolken in Wassenaar Noord, dat was Mad Science met hun proefjes. Daarna was Norlandia er met vele kinderen. En afgelopen week heeft u vast wel gezien hoe de Stichting Spelenderwijs vele kinderen van de Sport en Speldagen heeft vermaakt. Dat was één groot feest. En daarna opruimen en schoonmaken. Fijn dat ouders en kinderen de organisatie hebben geholpen. Alles is spic en span. Tijdens het opruimen zagen we bestuur en leiding van Van Woesik druk bezig met alle voorbereidingen voor komende weken.

Het nieuwe seizoen begint met een gezamenlijke opkomst op 4 september. Tijdens het zomerkamp zaten alle kinderen nog heerlijk in hun eigen vertrouwde groep. Op 4 september gaan de oudsten van een groep door naar de volgende groep. Van Bevers (5-7) naar Welpen(7-10) naar Junioren(10-12) naar Zeeverkenners(12-16) naar Wilde Vaart(16-18) naar Stam (vanaf 18 jaar).

Bij scouting noemen we dit overvliegen. Dat gebeurt bij Van Woesik tijdens de eerste opkomst van het nieuwe seizoen. Leiding maakt een uitdagend parkoers over land en over water. Aan het einde ga je over de handen van alle oudste leden en leiding naar jouw nieuwe groep. Iedereen die dit wil zien is op zaterdag 4 september welkom. Misschien wil je wel lid worden. Laat tevoren even weten dat je komt. Bel, app of mail de voorzitter robindekievit@live.nl, telefoon 0631946733. Op www.vanwoesik.com kun je veel informatie over scouting Van Woesik lezen.

Tags

ReünieScoutingvan WoesikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top