Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Tevredenheid over feestweek bij bestuur Oranjevereniging

31 augustus 20212 minute read

De feestweek ligt alweer achter ons. De kermis-exploitanten zijn vertrokken en inmiddels zijn de scholen weer begonnen. We blikten nog even terug met de Wassenaarse Oranjevereniging en stelden hen de volgende vragen.

1. Hoe kijkt het bestuur van de Oranjevereniging terug op de feestweek 2021?

Het bestuur van de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina kijkt tevreden terug op de kermis van 2021. Vanwege de Covid-19 maatregelen door de overheid was het niet mogelijk om het volledige programma aan de Wassenaarders aan te bieden, desondanks was er toch een kermis mogelijk, is de lampionnenoptocht gehouden en konden we dit jaar kinderspellen aanbieden.

2. Wat maakte de feestweek 2021 speciaal ?

Het speciale voor de feestweek 2021 was dat deze georganiseerd mocht worden. Met name de exploitanten waren verheugd om weer een kermis te draaien. Voor een groot van de exploitanten deel was de Wassenaarse kermis de eerste dit jaar. Dit jaar was het uitstekend kermisweer, rond de 20 graden Celsius en droog. De kermis is goed bezocht geweest, met name door vele gezinnen, opa’s en oma’s met kleinkinderen. Ook uit buurgemeenten kwam er aanloop, mede door het tekort aan leuke activiteiten bij hen in de buurt.

3. Zijn er bij de diverse programma-onderdelen nog bijzondere dingen gebeurd?

Er zijn geen bijzondere dingen gebeurd, alles is prima verlopen. Het was alle dagen droog weer met mooie temperaturen. Niet te warm en niet te koud.

4. Welke wensen heeft u voor de feestweek van volgend jaar?

Het bestuur wenst voor het jaar 2022 dat de Oranjevereniging weer het volledige programma kan aanbieden aan de Wassenaarse bewoners. Daarnaast ook in het voorjaar 2022 een Koningsdagviering te houden, wellicht de bevrijdingsvuur estafette te kunnen organiseren en andere evenementen te ondersteunen die passen in de doelstelling van de Oranje vereniging. Zie hiervoor ook onze website www.wnov.nl

Tags

FeestweekTerugblikWassenaarwassenaarse oranjevereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top