Skip to content

Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021

3 september 202155 second read

In dit Nationale Jaar Vrijwilliger Inzet 2021 is het thema “Mensen maken Wassenaar samen mooier” en wordt aandacht besteed aan de werving van nieuwe groepen vrijwilligers. Met de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 willen wij “nieuwe gezichten” in het vrijwilligerswerk in Wassenaar in het zonnetje zetten.

Dit jaar ontvangen wij graag aanmeldingen uit 4 groepen:

1. Jongeren (tot 30 jaar) waarbij zowel een groep als een individu
voorgedragen mag worden.
2. Expats die actief zijn in de Wassenaarse gemeenschap.
3. Migranten die hun draai als vrijwilliger gevonden hebben.
4. Vrijwilligers met een beperking.

Zijn er binnen uw organisatie of in uw omgeving vrijwilligers die aan één van de criteria voldoen, meld ze aan! De onafhankelijke jury, bestaande uit Marc van Dijk (voorzitter), Jolande de la Rambelje (coördinator), Brian Hakkeling, Mirjam Franken, Ingrid Römer en Robbin Ruigrok kiezen uit alle aanmeldingen per categorie een vrijwilliger die op 6 december in het zonnetje wordt gezet.

De voordragende organisatie ontvangt tevens een geldbedrag van € 250,- te besteden aan vrijwilligers binnen de eigen organisatie. Op onze website vindt u meer informatie en het aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tot 15 oktober!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

AanmeldenVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligersprijzen 2021Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top